facebook tracking
Vad söker du?

Franchisetagare

Connect
Franchise, för entreprenörer av entreprenörer

Det ska vara kul och framförallt inspirerande att vara franchisetagare. 

Här på Svenska Mäklarhuset finns ett väl utarbetat koncept och stora fördelar som du kan dra nytta av. Vi tycker att du ska få tid till att skapa affärer och skapa goda resultat. Vi vill inte att du ska behöva ägna för mycket av din dyrbara tid till administration, tänka på marknadsföring eller hur du kan behålla relationen med dina kunder. Hos oss finns allt det klart. 

Och mycket mer.

På Svenska Mäklarhuset arbetar alla efter givna spelregler. Vi kan med stolthet säga att vi är bäst på visningar, därför att vi tränar på det. Vi mäter det vi gör så att vi och våra kunder kan se hur vi arbetar. Vi vill att våra kunder; köpare som säljare, ska sätta betyg på oss efter avslutad affär, därför använder vi oss av kvalitetsrapporter.

 Det här är bara några saker som du som franchisetagare har mycket nytta av. Vi kallar det vår verktygslåda. Med verktygslådan kan du mäta det du gör på din lokala bostadsmarknad och följa marknadsandelar. 

Vill du veta mer? Ta kontakt med rekryteringsansvarig Niclas Spång.

Vi har kul på jobbet

 

 

IMG_2981.jpg

Stora Kvinns vardagsrum 1.jpg

 

Det viktigaste för oss är att kunderna alltid är trygga och nöjda med vårt arbete, samtidigt som vi måste tycka att det är kul att gå till jobbet.

 

Utbildning och gemenskap är viktigt för oss på Svenska Mäklarhuset.
Hos oss arbetar du i ett öppet och prestigelöst klimat med positiv anda. Vi är något för dig som har höga ambitioner, vill arbeta med likasinnade och ha roligt på jobbet!

Jobbar du redan på Svenska Mäklarhuset?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@smh.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor