facebook tracking
Vad söker du?

Fastighetsmäklare/ Fastighetsmäklarassistent

Connect
Fastighetsmäklare/ Fastighetsmäklarassistent

Svenska Mäklarhuset växer och slår nya försäljningsrekord varje månad. Det är jättekul men det innebär också att du nu har chansen att arbeta med oss som fastighetsmäklare eller äga ditt egna kontor. Vi har möjligheterna för dig med ambitioner och passion för detta underbara yrke. Lägg till en etablerad säljkultur, positiva kollegor och ett varumärke med drivkraft?

Vår vision är att vara den mest attraktiva fastighetsmäklaren som förverkligar bostadsdrömmar när livet förändras. Vårt kvalitetssäkrade arbetssätt gör det möjligt och vi utför vår verksamhet med våra ledord i åtanke; personliga, professionella och nytänkande. Starta din höst med bättre förutsättningar, varmt välkommen till Svenska Mäklarhuset!

Vi har kul på jobbet

 

 

IMG_2981.jpg

Stora Kvinns vardagsrum 1.jpg

 

Det viktigaste för oss är att kunderna alltid är trygga och nöjda med vårt arbete, samtidigt som vi måste tycka att det är kul att gå till jobbet.

 

Utbildning och gemenskap är viktigt för oss på Svenska Mäklarhuset.
Hos oss arbetar du i ett öppet och prestigelöst klimat med positiv anda. Vi är något för dig som har höga ambitioner, vill arbeta med likasinnade och ha roligt på jobbet!

Jobbar du redan på Svenska Mäklarhuset?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@smh.se
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor